Saint-Guidon

Terwijl gisterenavond m'n gevleugelde voetbalvogels onderweg waren naar hun scalp, zoefden we via de GPS doorheen Brussel-Centrum. Man, man is die media-controlemodule knap en esthetisch ingbouwd. Zelfs de PDA is zo geconfigureerd dat hij ons waarschuwde voor ... flitspalen. Knap en bedienbaar via het stuurwiel.
Buiten een zwakke voetbalpot (=persvideo) schafte de Saint-Guidon ons: een slaatje van verse rode tonijn met groene appeltjes (komen me bekend voor), erse en gerookte vis, oesters en fijne vleeswaren van rauwkost, vishaasje met 'n fumet van kokkels en venkel, stoofpotje van konijn met witloof en Ardeense gerookte ham tesamen met kaas- en dessertenbuffet. De koffie achteraf was bitter na het vernemen van het eindresultaat van onze gevleugelde voetbalvrienden.
Maar Evi, één van m'n favo-kassamiekes uit de plaatselijke Champion zal morgen koningin te rijk zijn als ik haar het gloednieuwe RSCA-magazine n° 7 bezorg tesamen met de laatste nieuwe, gehandtekende spelersfotoset. Jammer dat de Fanshop druk bezig is met verbouwingswerken anders had ik nog wat meer bij... uit de ondergoedcollectie!

Reacties