Radio en politie, je beste vriend

Mijn jongere naamgenoot is sinds gisteren fiere eigenaar van een nieuwe voordeur. Om dat heugelijke feit extra te benadrukken werd er een 'Après Ski'-party georganiseerd: sneeuw in de tuin, BBQ, aangepaste wijnen, winterse korte drankjes en een discobar. Nu ben ik niet het danstype (behalve m'n roemrijke 1 mei-boomplantvieringsdans van weleer) en de plaatjes die op zulke feesten gedraaid worden ben ik al beroepshalve beu-gedraaid/gehoord.
Maar frappant detail is dat de 40-jarige zijn politiecollega's van harde rock houden: de ware blauwe inborst kwam spontaan naar boven, de community-police aan de andere kant van de lijn.

met het mes erdoor...

AC/DC, Ram Jam, Meatloaf, Status Quo, Queen, Bryan Adams, Simple Minds, Bon Jovi, U2, Golden Earing, Springsteen, ... Kortom alle 'omdat we toffe jongens zijn dat willen we weten'-rock classics, die je regelmatig tot vervelens hoort bij het kleffe, voorspelbaar saaie 4FM.
Talpa Nederland heeft bij wijze van kerstkado de hele handel van 4FM in Ganshoren opgekocht op 21 december 2004. Nieuwe bazen, nieuwe wetten of beter nog: nieuwe borstels, vegen beter! Lentekuis dus.

Reacties