Radio 12.12

Omstreeks 12.12 uur was er op de Vlaamse radio's een historisch moment te horen. Op bijna alle grote en kleinere stations werd de single 'Geef een teken' gestart. Meestal ingeleid door de presentator van dienst.

Niet enkel de omroepen uit deze redelijk indrukwekkende lijst, deden mee, ook de grotere zenders lieten zich niet onbetuigd. De regionale ontkoppelingen van Radio 2 lieten allemaal de single horen, de ene netjes om 12.12 uur, de andere iets vroeger, Studio Brussel deed ook mee. Marathon Leen, op Radio 1212 (de Donna-versie) telde zelfs netjes af. (en hield zich zo wakker)

De titel van de plaat indachtig kunnen we rustig stellen dat dit het meest solidaire teken van de Vlaamse radio ooit is. 'Eendracht geeft in dit geval kracht' aan de actie Tsunami 12-12.

Samen met 4FM en Donna sloeg Q-Music de handen 'in elkaar'... met elk 'hun' Radio 12.12 ...

Q-12.12: Carl Smithz, Nathalie Delporte, Eddy Wally en Peter Verhoeven

tevens te bekijken op Kanaal II:

(Herbeluister Radio 12.12)

Vrijdagavond vanaf 20.30 uur vindt het grote slotgala van Tsunami 12-12 (webcasting-stream)plaats in het Casino Kursaal in Oostende. Naast reportages over de talrijke inzamelingsacties van de voorbije dagen, interviews met vooraanstaande politici en speciale muzikale acts, zullen er ook rechtstreekse gesprekken met reporters in de getroffen gebieden te zien zijn. En dat in een unieke coproductie tussen Vrt en Vtm.

Reacties