Onbetaalbaar

Door gladheid en sneeuwval was het maandagochtend een chaos op de Nederlandse wegen. Om 8u30 stond er in totaal 560 kilometer file. De ochtendspits was daarmee goed voor de op vier na drukste aller tijden in Nederland. Dat is nog geen record, want dat staat op 975 kilometer en dateert van 8 februari 1999, toen hevige sneeuwval het verkeer flink hinderde. Het drukke verkeer concentreerde zich volgens de Nederlandse automobilistenvereniging ANWB en de Verkeers Informatie Dienst vooral op de wegen in de Randstad en in het centrum van het land.
In Vlaanderen valt het gelukkig mee en voor diegenen die deze maandag geen zin hebben om het huis te verlaten, een goede PC-tip doet wonderen:

Er zijn dingen die geen geld kosten, maar die toch onbetaalbaar zijn, omdat ze zo waardevol zijn. Elk jaar stellen de deelnemers aan de nieuwsgroep alt.comp.freeware een lijstje samen van de beste freeware programma's van het afgelopen jaar. Dit lijstje vindt u hier. De progjes zijn netjes onderverdeeld in verschillende categorieen. (Bron: Netties)

Reacties