De RadioVisie prijsbeesten 2004

Voor de tweede keer in het negentig jarig bestaan van de radio in dit land, ging de internet-mediakrant RadioVisie exclusief op zoek naar radiomakers en/of mensen die 'iets' met radio te maken hebben en die door radioluisterend en radiominnend Vlaanderen daarvoor bedacht worden met een trofee.

De Zinderende Zestien zijn officieel: the results! (klik logo)


De hoofdtrofee, de 'Radiopersoonlijkheid 2004' gaat naar de persoon die het voorbije jaar de radio het allerbest vertegenwoordigd heeft, de beste ambassadeur van het medium is geweest, de radio de meeste uitstraling heeft gegeven of meer heeft gedaan voor de radio in Vlaanderen. De keuze van de lezers/bezoekers van RadioVisie viel dit jaar op Greet Op de Beeck. Zij volgt Marino Keulen op. In totaal namen 14.391 mensen deel aan deze verkiezing. Bijna het dubbele aantal dan tijdens de eerste editie!




Vanmiddag om 13u. schonken alle VRT-netten in het nieuws aandacht over de uitslag, Het Laatste Nieuws was er als de kippen bij op hun internetpagina, gevold door VRT-teletekst. Zelfs de Limburgse Telekrant, de kabelkrant van TV-Limburg toonde respect en erkenning met een beeldverslag.

Nu kunnen we eindelijk aan onze welverdiende winterslaap beginnen en hoepn op een witte Pasen! Maar eerst nog Greet en de andere prijsbeesten hun trofee ad hoc bezorgen volgende week Zal weer lachen worden op de Reyers en aan de Medialaan ...

Reacties