Sunrise
Het was vandaag weer vroeg dag en zal laat nacht worden na een waanzinnig weekend. Maryse - vrouwlief - is zo gecharmeerd door het wervelende optreden van m'n miekes Corrs dat de CD-jukebox in shuffle alleen die songs nonstop draait. Het viel me zaterdagavond in Vorst op dat ze al die teksten naadloos kan meelippen! We hebben eindelijk na ettelijke bezoeken Vorst Nationaal onze favoriete zitplaats gevonden op de 1ste rij links van blok R; op 30 meter van het podium aan de zijkant van de PA-luidsprekertoestanden. Zie hier onder 'info' > 'zaalplan'. Een muurtje voor ons (kan ik lekker m'n lange benen op strekken) en een wandel(uit)gang; dus geen last van gasten voor ons zicht. De vaste parkeerplaats in Ukkel achter de GB blijft onaangeroerd: 15 minuten stappen voor een veilige parkeerplaats.

Andrea was frivool en sympa (klik op foto voor meer moois)

Zaterdagnacht snel in bed om zondagvoormiddag full swing naar Leefdaal te tuffen. Had ik geluk dat ik voor het vertrek naar het verjaagsfeestje van schoon-tante uit Leefdaal een halflekke (achter)autoband zag ... Alle krikken en toebehoren zoeken in de mono want dit was m'n eerste platte band in dit rijbewijs-bestaan die ik moest vervangen. First things must be done ... en zowaar ... ja, without any probs. Op naar Leefdaal om daarna in Overijse bij de Mexican Grill m'n BMI wat te beïnvloeden. Dit was niet meer menselijk normaal: voor 25€ tussen 12 en 16 uur eten à volonté. Pompvol -en af was ik op de snelle terugreis. Maar het blijft een beestige aanrader.
Nu de maag terug op zijn behoorlijke plaats zit, kunnen we morgen de zolder-bingo-schuifdeurtjes afwerken tesamen met die oude analoge VRT 7 L atoomklok en de Z-100 studioklok. Alle goeie dingen bestaan uit drie: dus die HMV-nipper klok boven de haard.
In de namiddag onze trip boeken naar Dallas/Vegas voor de NAB-beurs in april 2005. Dat zal ook weer een hele happening worden met m'n Belgische en Ollandse radiobuddies van weleer en heden. We vertrekken sowiezo via Schiphol of Frankfurt rechtstreeks, straight naar Dallas - 14 dagen lang. De laptop gaat alvast mee voor dagelijkse update ad hoc. John and Mary - here we come with our famous Belgian chocolate.

Reacties