zaterdag 3 juli 2004

Staaf and Eddy Weekend
Het zal weer wat geven als we Staaf and Eddy de wijde, wilde wereld insturen : stijfe, stramme spieren, nadorst in de kantine wegspoelen en dan fris en monter naar het trouwfeest van Q-Jo en Sofie. Hun ogen blinken nu al want redactiemoeder Maite zal er ook zijn hand in hand met Erwin van D&O. We zullen riem en rem moeten aanhalen want morgen is er de 2nd BBQ - nu bij de jeugdbrandweer. Maandag mijn ronde door Vlaanderen starten : via Reyers naar Club Brugge en onthaasten aan zee. Hoe ouder, hoe gekker. Het zal hier effe stil worden ... alhoewel de Apple Power Laptop meereist ... om es uit te testen of er een Wifi-draadloos systeemke gekend is aan het zeetje ... anders maar de niet beluisterde Staaf and Eddy-MP3tjes via iPod-walkman.


Good old Dave Radio 10 Gold, ik met rechts Herbert Visser in de Veronica-mast. Trio ? Waar zijn Staaf and Eddy - toen we onderweg waren naar de laatste 208-broadcast ?

Schuif mee van links naar rechts zoals in m'n betere volksdansperiode aan de Noordzeekuste - daar was ik optima forma in ! Nu kijk ik enkel met veel genoegen toe naar het laveloos geklungel aldaar en elders.

0 commentaar:

Een reactie posten