Mafkees
Waar eindigt dit allemaal ? Na alle kijk/luistercijfer-duimzuigerij à la 'Boer zkt. vrouw' en dertien in één dozijn meer ... Lees mee.
Radio Veronica DJ Adam Curry zal 5 bruidsparen live op de radio gaan trouwen in Las Vegas, waarvandaan hij zijn ochtendprogramma 'Ook Goeiemorgen' van 24 mei t/m 28 mei uitzendt tussen 06.00 en 09.00 uur. Een week lang zal Adam Curry zijn programma presenteren vanuit de stad van neon en casino's. Adam is bevoegd om mensen in Amerika te trouwen, aangezien hij beschikt over alle papieren van trouwambtenaar.
Die CurryMans is zonodig in Rijkevorsel (bij Turnhout) op een mini-kasteel komen wonen omwille van verminderde belastingsplicht (denk daar es aan op 13 juni en binnen 2 jaar), moet zich 'anders' werk-woonverkeer laten gelden per chopper. OK dan mag Adam het geld van de wereld hebben maar de status die hij zich wil laten gelden, grenst aan paranoia. Nu is hij van stamboom half-Amerikaan, maar blijkbaar kon hij in de States niet genoeg indruk maken met rijkdom en star-kapsones. Hier lukt dit wel, geforceerd en oh zo doorzichtig dat het zelfs naiëf overkomt. Wake up met meer pepper, Curry.
Geef mij dan maar de simpele, spontane klantendienst naar een Sikh, die heel beleefd en in het Nederlands navraag deed omtrent de beschikbaarheid van een Leen Bakker slaapkamer. Hij heeft de hele rim-ram gekocht en betaald. Status en rassenverschil is toch uit de wereld. Iedereen krijgt immers dezelfde ultieme laatste rust-rekening, niet ?
Met gespierde gemotiveerde groeten !

Reacties