Après Trailer Day
Dins- en donderdag zijn het de vaste trailerdagen : lossen en laden, inscannen en verwerken in filiaal. Goed voor hachelijke situaties met m'n Ollandse truckergasten maar altijd welkom voor een sigaret op de magazijnkade. 's Avonds heb je dan helemaal geen zin meer in TV en lig je uitgeteld languit in de orangerie te genieten van een glas wijn met meer en meer 4FM op de achtergrond.
Woensdagnacht was de grote Vlaamse frequentiewissel aller tijden en vandaag verander ik ons PA-installatie resoluut van Donna (die gaan klappen krijgen) naar de 4FM - broeders uit Ganshoren.
Het weinige TV dat ik nog zie heeft met bovenstaand te maken en als het zo met formats evolueert ga ie de deur uit ... Hopelijk lezen mediaheren dit niet wat ik in het Parool van Huib, dienen Ollandse trucker van vanmiddag, las ...
Singapore gaat de strijd aan tegen het onrustbarend lage geboortecijfer. Hiervoor wordt een nieuw tv-programma ontwikkeld met als hoofdprijs honderdduizend dollar en een baby. Negen buitenlandse stellen en een Singaporees koppel nemen het tegen elkaar op in de strijd wie het eerste een kind kan verwekken. Dr. Love's Super Baby Making Show, zoals het programma gaat heten moet de Singaporezen ertoe aanzetten zich voort te planten.

Reacties