Saint Guidon
Gisteren was het weer zover : onze jaarlijkse erg late nieuwjaarstrip naar voetbalclub Anderlecht. Samen met Katrien (management assistent), haar man Olivier (onderhoud speelvelden), Pierre (afgevaardigde 1ste elftal) en good old rockin' Michel Verschueren (beheerder) wezen kletsen en smullen in resto Saint Guidon : het prestigieuze restaurant van RSC Anderlecht, de Saint-Guidon, staat naar goede gewoonte ook in de nieuwe versie van de "Guide Michelin". De Saint-Guidon heeft al geruime tijd één Michelin-ster en is het enige clubrestaurant met zo'n hoge quotering in deze "Red Guide", die de beste restaurants en hotels van Europa bespreekt.
Eindelijk weet ik nu met zekerheid dat Vincent Kompany zeker 1 volle cm groter is dan ikzelf. We hebben het aldaar uitgemeten rug aan rug. Anderzijds was de kleinere, zeer sympatieke Per Zetterberg de ochtendtraining zo beu dat hij tijdelijk de functie van switch-board-telefonist met grandeur waarnam.
En mocht je dezer dagen afzakken naar de Saint- Guidon ... dan weet je meteen waarom er zoveel Limburgs fruit als dessert op de menukaart staat te pronken. Trainer Hugo Broos z'n kroost zal het ook geweten hebben !

Reacties