De Klucht De Gucht
Ik frons meer en meer de wenkbrauwen over dit apenland. Heb je een mening over een topic dan is de kans op een politieke rel niet uit de lucht. Karel De Gucht kon geen politiek compromis vinden bij z'n blauwe miljoenen Euro-glamourboys and soms nog wat wulpse, achterna huppelende mislukte Missjes.
En het politieke boemeltreintje boert weer in de welgekende stijl van Echternach richting volgende verkiezingen. Ik vraag me af wat de politici sinds vorige verkiezingen zoal gerealiseerd hebben van hun partijprogramma ? Was er toen sprake van het verbod op een hoofddoek ? Laat staan migrantenstemrecht.
Snappen die lamme maar dure lefgozers niet dat ze - door de beloofde beloftes niet na te komen - de burger blindelings naar het Vlaams Blok laten overstappen. Die gasten lachen in hun gebalde vuist : zittend zonder campagne in de volgende coalitie ? Maar ook dan is het scenario voorspelbaar net zoals morgen in Nederland is er een vrijdag de dertiende. De "normen en waarden" - site van het kabinet Balkenende gaat van start. Dat is daar ook al jaren eerder een soap dan een klucht.
Heb ik rustig de tijd om in 2006 m'n politieke campagne voor te bereiden ! Alaaf - driewerf ...

Reacties