Ongegeneerd
Dat is het minste wat je zeggen van de Belgische bankwereld. Bellen ze me vandaag om per direkt met de directeur te praten omtrent m'n "in het rood staan" Tot 50.000 Bef betaal ik maandelijks 14.95% interest. Maar voor 100.000 Bef slechts 13.95 % .... Tot slot krijg je effe tussendoor nog de vraag of ik in het buitenland nog een rekening heb ... Schande.
De voltallige Kamer kan pas volgende week stemmen over het wetsontwerp inzake de fiscale amnestie, de zogenaamde eenmalige bevrijdende aangifte (EBA). De oppositie slaagde er immers in de nodige stemmen te verzamelen om enkele artikelen en amendementen voor advies voor te leggen aan de Raad van State. De regeling dient normaal gezien begin 2004 van kracht te worden.
Door de EBA kunnen Belgen die in het buitenland zwart geld of roerende goederen bezitten hun situatie regulariseren. Ze moeten daarvoor een boete van 6 of 9 procent betalen, naargelang ze het geld opnieuw in de Europese economie investeren of niet.
Ik word reeds elke maand beboet en heb geen zin om iemand anders z'n recessie te betalen. Losers. Ze moesten het maar aan Sinterklaas gevraagd hebben. Of aan Santa

Reacties