Brothers & Sisters
Wat lees ik nu : Superster Michael Jackson zou zich woensdagavond hebben bekeerd tot de islam. De King of Pop zou dat hebben gedaan nadat hij Louis Farrakhan, een verantwoordelijke van de Amerikaanse islamitische zwarte beweging 'Nation of Islam', opnam in zijn entourage. Dat meldt de New Yorkse tabloid 'New York Post' donderdag.
"De koning van de pop heeft zich een nieuwe persoonlijkheid, die van 'Jacko X' aangemeten", aldus de krant die daarmee verwijst naar de Afro-Amerikaanse militant Malcolm X die in 1965 werd vermoord.
De televisiezender Fox News heeft het op zijn internetsite over het feit dat een van Michaels broers, Jermaine Jackson, die zich in 1989 bekeerde, vorige week een 'Nation of Islam'-verantwoordelijke zou hebben aangenomen op Michaels ranch in Neverland. Die man, Leonard Muhammad, zou momenteel lijfwacht zijn van Wacko Jacko.

Tijdens de donkere dagen van 2003, toon dat je hart op de juiste plaats ligt. Bijvoorbeeld voor deze andere Islam broeder ... ook en weliswaar 'in crime' !

Reacties