Perfekt Sfeervol Voetbalbedrijf
staat ook voor PSV Eindhoven ... Ik heb halfweg m'n leven worldwide al veel mogen, kunnen en willen proeven maar dit grenst aan de performante perfektie : PSV Eindhovern vs. bekerwinnaar FC Utrecht of Guus Hiddink en Erwin Koeman contra Foeke Booy met John Van Loen.
Wat ging vooraf : een vertrouwde radio/media-buddie verzorgt reeds 7 jaren de AV-animatie in de high-tech Philips-voetbaltempel tesamen met 10 andere goeroe' s. Via 4 x 20m² videowalls ben je getuige van een puur feilloos doordacht concept dat als format zelfs ver buiten de Brabantse gloeilampenstad kan aangewend worden. This is it ! Stel je voor - Jason Nevin met "I'm in heaven" en dat audiovisueel gegeven spreekt voldoende boekdelen om je te overtuigen van wat kan en is tijdens een thuiswedstrijd in de Olland Casino Eredivisie. Een millimeter minutieus draaiboek met alle toeters en (buffer)bellen tseamen met 35.000 dolle fans maakt van een video-countdown een kolkend kippenvel gevoel. Niets is aan het toeval overgelaten : van menig steward, balie-meisje over security naar stadionspeaker Peter. Dit produkt is in alle denkbare opzichten af van A tot Z : de verdeling van de line-ups, het pocket programma-boekje 'PSV-Flits', de immense fanshop, het Bavaria-bier (nou ja), het bezoekers combi-trein-ticket arrangement met separate in/exit wandelstraat, de geoliede horeca-machine, de Junior-Club met mascotte Phoxy, en ga zo maar verder. Dat ze ons gevleugelde voetbalvogels 'boeren' noemen is terecht oprecht. Snuffel es rond op de PSV-site en je merkt meteen duidelijk het waarom - daarom dus !
M'n vader was ook aanwezig en met grote gapende mond getuige van wat we niet snel zullen vergeten waarvoor ik Christian de volgende helft van m'n leven dankbaar en genegen zal blijven.

Reacties