dinsdag 2 september 2003

Liefste kijkbuiskindertjes
Ik kan het niet laten vandaar dus tijdens de 1ste 'school'-dag .... volgend avontuur :
Het nieuwe televisieseizoen heeft vanavond zijn eerste vruchten afgeworpen. Een uitgebreide waaier aan programma’s waar niemand naar kijkt maar iedereen achteraf toch weer goed van op de hoogte blijkt te zijn dient zich aan. De avond begon met de eerste aflevering van de Amerikaanse reeks van Temptation Island. Ditmaal geen gladde afgeborstelde gentlemen zoals in de batchelorette maar een stel stoere ruwe bolsters en hun wederhelft, gedropt op Belize voor de ultieme relatietest. De zuiderse Ytossie liet al onmiddellijk merken wie in haar huishouden de broek draagt, al bleek al snel dat ook zij een klein hartje heeft.
Daarna werd de tussentijd gedood door gulzig te zappen in het aanbod programma’s van de concurrerende zenders. Op Kanaal 2 was ondertussen het zoveelste seizoen van Big Brother begonnen met dit jaar als ondertitel ‘leedvermaak’. De titanen die de afgelopen jaren ons scherm verpestten met hun oerdomme uitspraken mogen nog eens het huis in en zijn daar oh zo blij mee. Het belooft spannend te worden want teveel ego’s in één blik zorgt voor problemen. Alle taboe’s worden overboord gegooid in een wanhoopsdaad de kijkcijfers opnieuw de hoogte in te krijgen: de ‘nieuwe’ borstjes van Edith maakten reeds hun intrede tijdens de eerste uitzending.
Ook de VRT startte het nieuwe seizoen erg sterk. Een jodelende dame en haar tiroler look-a-like echtgenoot op Afrit 9 bezorgden me 5 minuten de slappe lach en veel buikpijn!
Maar toen was het grote moment aangebroken, de eerste aflevering van Olivier de Rijke. “Aaaantwerepseuh aarbeijder wurd miljonaijr en zukt een goei vrouw”. De enerverende Lore voelt zich al na 5 minuten uitverkoren tot kasteelvrouw en is helemaal in haar nopjes als ze de eerste selectieronde overleeft: “Het zal dankzij mijn uiterlijk zijn, hehe”. De sympathieke Mee Na moet het onderspit delven, wat een verassing…Erg vermakend was de chaotische pasbeurt van de avondjurken. De eerste uitdrukkingen van jaloezie steken de kop op na nog geen dag in het kasteel. Dat belooft

0 commentaar:

Een reactie posten