donderdag 3 juli 2003

Rackettenoorlog
Vandaag is het rackettenoorlog op Wimbledon: Kim - Venus en Justine - Serena. 't Zal wat geven... Vanaf 13u zitten we gespannen aan de radio, als 927Live deze keer wel de ether ingaat natuurlijk, want er was een "probleempje" : de VRT weigert de 10.000$ te dokken om rechstreeks verslag te mogen uitbrengen vanop Wimbledon. Tja, dan wordt het redelijk moeilijk, niet?
BOVENDIEN, als de VRT dan toch wat moet beknibbelen, dat ze dan ineens - a.u.b. ! - geen geld meer weggooien aan die onnozele kwal van een Raffaelle (the artist formerly known as Raff Vetrugno), manmanman, zo'n omhooggevallen menneke (nu ja, menneke, hij zit er nochtans warmpjes in...). Ik smijt de radio dicht als die erop komt. Programmamakers en muzieksamenstellers beseffen blijkbaar niet dat het gejengel van die halve Italiaan bijzonder slecht is voor het goeie humeur van een mens. Ik vind dit reden genoeg om van "favoriete zender" te veranderen. Radio1 is druk aan het solliciteren moet ik zeggen!

1 commentaar:

  1. man man, wat een rotzooi komt er uit uwe mond, ik zal u eens les komen geven in goed taalgebruik dikke zeveraar.. ga u moeder nog eens vragen welke kleren je morgen moet aandoen.. zielig ventje.. jaloers dat die Raffaele uw madam heeft gegeven wat jij niet kon??

    BeantwoordenVerwijderen