zondag 27 juli 2003

I'm gonna make you sweat
en dat hebben we gedaan de laatste maand met zulk een weer een nieuw dak leggen maakt je 'bien bruin' wat ook die van de 90ste Tour de France konden beamen tijdens de 'centenaire' van 2003. De laatste rit is jaarlijks zo voorspelbaar maar toch blijf je kijken al had ik nog zo'n mooi lijstje 'to do' gemaakt.
Dus niet alleen in deze Tour enige Lance vs. Jan dramatiek maar ook hier : alle papparassen nog sorteren, orderen, GFT en PMD klaarmaken, valiezen nog zoeken en nu reeds gevonden en (zoals altijd) teveel gevuld, weekend-afwas, ouders van ons beider 'nen goededag' doen, laatste overschrijvingen electronisch maar met tegenzin, waar is die verdomde belastingsbrief nu weer ? Gevonden ingevuld en gepost. Ach, hier posten zal er de volgende dagen voor mij niet meer inzitten want gelukkig ben ik niet zo' n type als Dominique Crommen van wijlen 'Doe de Donna'.
Beter nog den 'Domi' die straalt zo'n Donna-teddybeer-feeling uit tussen z'n vrouwelijke, giechelende Flair-minded trezebeeskes op de 4de etage aan de Reyers 52 .... 'Oh Domi dat is leuk mooi hoor'; 'je stuurt ons wel een i-mode-foto-mailke of zoiets hé"
En deze Limburger uit Vreren bij Tongeren trapt daar zo blind stommelings in dat hij 'tot meerdere eer en glorie van zichzelf' voor zijn weblog 5 gastloggers heeft gevonden om tijdens z'n gemis van 20.160 minuten zijn electronische totempaal overeind te houden ...
Internet-masturbatie is geboren of niet ?!
En die gastloggers vinden zichzelf belangrijk ! Ho maar, ik werk voor 'den Domi van den Donna' ....
Er is daar bij Donna maar één stijl en dat is gelukkig maar geen stijl.
Maar vrienden, ik blijf wie ik was en zal worden zo zelfs dat ik naar jaarlijkse getrouwe goede gewoonte nu m'n baard volledig kaal ga scheren om zo incognito de wilde, vrije en vranke vakantiewereld in te rollen voor twee weken - juist ja 20.160 volle minuten zonder enig teken van ....
Mocht je onderweg toch aan me twijfelen :aanspreekbaar paswoord is en blijft DOUBLE U. (voor de gevolgen heb ik niks voorzien in m'n polis)
Meanwhile hou ik een Atoma-schriftje bij met de dingen des vakantielevens en denk eraan 'keep reaching out for the stars and keep your feet on the ground' !

0 commentaar:

Een reactie posten