zaterdag 26 juli 2003

Bouwverlof
Het zijn me 2 rare,zware maar toch leuke weken geweest en/of geworden : het aanhoudende warme weer was ideaal voor afbraak en vernieuwing van dak en realisiatie van ons 'media-loft'. Maar zoals ik al eerder schreef is het bio-ritme er eerder eentje van lente-moeheid. Gelukkig lonkt de Noordzee maandagmiddag ons toe en kan ik zorgeloos uitrusten van het voorafgaande en m'n RSI-rechterhand. Die zal het nog tot morgen moeten volhouden want tussen de 69 bedrijven door ben ik de in -en verdeling van meubelen, buro, kasten, apparatuur, etc in 3D aan het tekenen op de Apple.
Jawel, de spullen staan er nog niet omdat de bepleistering nog steeds niet is uitgedroogd en daarna een lichte schuurbeurt (what' s in a name !) moet hebben. Met het nodige stof vandien. Dus geen ezel die zich tweemaal stoot ... en rustig afwachten
De goten doen prima hun werk na de overvloedige regenval het laatste halve etmaal. De verhuis naar upstairs is dus voor na de kust en na bekabeling van audio, video, sat, electriciteit, telefoon, etc. Ik heb namiddag nog wat 'Jan de Bouvrie' verlichting op de kop kunnen tikken tegen een zacht prijsje. Daarbuiten komen er nog 2 -van de schroot geredde- inoxen ronde straatlantaarnpaallampekappen= 1 woord !!! (die 50s met witte lampen) op stalen spankabels dwars over de hele breedte (10 meter) te hangen aan originele porseleinen telefoonisolatoren : het lijkt wel een antenneconstructie van een zendschip te worden. Maar ja, ik hou er zeker de moed in met komende vooruitzichten en we plannen nu reeds voor het najaar nieuwe modernere (verlaagde) plafonds op de 1 étage met aan de slaapkamer annex dressing tesamen met nieuwe (voorlopig idee is kurk)vloer tesamen met ook een nieuwe plafondconstructie voor gelijkvloerse verdieping.
Kan ik van dit jaar op Sylvester het glas heffen en lallen : "Het was een bouwvakkersjaar maar eindelijk na 8 jaar is alles klaar"

0 commentaar:

Een reactie posten