Bed-weter

Beste vrienden,

Nu alleen nog maar het kraaiennest te zien is van het zinkende 10 FM schip en de trossen alweer gelost zijn van de Veronica boot laaien de
speculaties alweer hoog op want ..... WIE GAAT DE OCHTEND BIJ VERONICA DOEN ???

De grote kanshebbers staan nu reeds te trappelen om primetime hun verbale kunnen te tonen aan het Nederlandse volk (wel dan niet autochtoon).

Jeroen Van Inkel, Rick Van Velthuyzen en Bart Van Leeuwen hebben allemaal hun digitale HEMA wekker (die met groene LCD cijfers) op 05.00 uur gezet om alvast te wennen aan het 'Evers gevoel'.

Note : Het Evers gevoel is alleen praten als de microfoon openstaat, meerdere bankrekeningen, meerdere co-hosts en meerdere vriendinnen in de daarvoor bestemde meerdere woningen.

We zetten ze even op een rijtje :

Jeroen : gedateerd maar kwalitatief op hoog nivo maar laag qua lichaamslengte.

Rick : veel lawaai maar wel een aaneenschakeling van snelle items en interviews. Rick' s co-hosts hebben altijd een zware dobber als Rick (het dictatoriale kanon) weer een verkeerde knop indrukt want hij geeft sowieso diegene de schuld die financieel gezien het minst verdient.
(Bij Rick steeds makkelijk want daar zitten continu vrijwilligers bij)

Bart : een zeer gedreven persoon waarmee het zeer leuk werken is maar dan moet dat weekend wel zijn nieuw gekochte DVD-film feilloos werken want anders zit "lawaaiDieDaai" in de put (mood-man). Op zijn programma's is bijna niks aan te merken behalve het feit dat Van Leeuwen mannelijke zangers met veel meer enthousiasme afkondigt dan de vrouwelijke.

Nu heb ik contact gezocht met het middenkader van de Raeliaanse beweging en uit laten zoeken of het mogelijk is van deze drie mensen één perfecte Veronica ochtendjock te maken.

De bouw van Van Inkel, geaardheid van Rick en integriteit van Bart zorgen niet alleen voor een DJ van superieure kwaliteit maar de overige bijkomende voordelen sparen ook geld.

Jeroen' s geldverslindende stuurverlaging, stoelophoging en aluminium voetblokken hoeven niet meer standaard door Audi geleverd te worden.
De 14 mobiele telefoons van Rick van V. maken plaats voor, ik noem maar bijvoorbeeld, een cup-holder.
En Bart' s speciaal door Oetinger aangepaste takelwagen om hem in en uit de auto te tillen kan ook in de verkoop op bijvoorbeeld www.viavia.nl

En dit alles kunnen we barteren dus de kosten zijn 0,0.

Dit noemen wij in marketingjargon : een win-win situatie.

Op naar 31 oogst 2003 : "dat speet me niet".

Een zinderend weekend !

Reacties