Zet je radio op ... 10
Sky Radio is in onderhandeling met Radio 10 FM over de overname van laatstgenoemd station. Directeur T. Lathouwers van Sky heeft dat donderdag gezegd. Het voortbestaan van Radio 10 FM staat op het spel omdat het commerciële station buiten boot is gevallen bij de verdeling van de etherfrequenties. Het wilde een frequentie in de categorie 'gouwe ouwe'. Deze kwam uiteindelijk in handen van Sky.
,,Ik wil er alles aan doen om de werkgelegenheid bij Radio 10 in veiligheid te brengen'', zegt Lathouwers. Hij wilde geen mededelingen doen over hoe ver de onderhandelingen zijn gevorderd. Erik de Zwart van Radio 10 liet eerder al weten dat hij met Sky wilde gaan onderhandelen. Komend weekeinde gaan de nieuwe frequenties in. Als de partijen het eens worden, ligt het voor de hand dat Radio 10 FM op de gouwe-ouwefrequentie van Sky gaat uitzenden. Bij Radio 10 werken 35 mensen. De zender, de oudste commerciële radiozender van Nederland, is eigendom van Talpa Radio Internationaal, het radiobedrijf van John de Mol.

Klik foto Tom Mulder en Dave Donkervoort - Studio Radio 10 (zie ook 3 mei '03)

Slimme zet. Zou dit ook geen afgesproken werk kunnen zijn ? Net zoals bij de bouwfraude. Gewoon met zoveel mogelijk mensen op hetzelfde kavel bieden en er uiteindelijk allemaal plezier van hebben ???

Reacties