Er is (nog) leven na de mol ...
Het VRT-TV1 programma 'Pappenheimers', de zondags quiz met Tom Lenaerts is genomineerd voor de jaarlijkse uitreiking van de Gouden Roos van Montreux.
Men kreeg deze nominatie in de categorie spelprogramma 's. Op dit festival, dat van 13 tot 18 mei plaatsvindt, worden de beste Europese programma' s bekroond met de vergulde bloem. Het productiehuis Woestijnvis kreeg 3 jaar terug voor De Mol de hoofdprijs voor het beste spelprogamma.
Maar het toenmalige BRT viel al eerder in de prijzen. Neem nu (kale) Anton Stevens veroverde op het 30ste Festival de Television de Monte Carlo in 1990 de 'Grand Prix' van de URTI (Université Radiophonique et Televisuelle Internationale) met Jan Van Eyck.

Prijs/feestbeesten van nature : we ontbraken natuurlijk niet tijdens het grootse gala en de pompeuze prijsuitreiking in de sprankelende Sporting Club. te Monaco.

In de jury merk je Gina Lollobrigida (links vooraan), Marte Keller (midden vooraan) en voorzitter Michael Douglas (rechts achteraan).

Zometeen wederom met de voeten onder tafel (74ste verjaardagsdiner van m'n moeder) daarna languit voor 'The making of the Mol 3' en Pappenheimers.

Reacties