vrijdag 16 maart 2018

Canvio Basics

Best of both worlds met aanschaf van Toshiba externe 1TB HD USB 3.0
Bekijk en beoordeel deze unieke unboxing met alle toeters en bellen. Een mens snapt niet dat de maker van dit filmpje de omgevings-ambiance-geluiden van deze 'raccord' niet gehoord heeft ... 
In Aldi afgeprijsd van € 65 en te koop voor ... € 45 Canvio Basics
Meteen 2 stuks voor onderweg : Mac Book Air& ASUS Windows/LinuxHet is Giel Beelen gelukt ook bij HadieDave in te breken in navolging van de verborgen telefoon - het origineel is altijd beter!

maandag 12 maart 2018

Sjörs enzo

Blijft de beste radio-hit aller tijden. Dave zoals ik hem al jaren ken.

zaterdag 10 maart 2018

Z-shirt

Toeval of niet: dit is blogpost nummer 3000 van deze 15-jarige weblogTijd voor een herdenkings T-shirt met als titel Double U - wie anders!

vrijdag 9 maart 2018

De Schuur

donderdag 8 maart 2018

Heaven Can Wait

Zoek de frivole frêle fout op deze internationale vrouwendag ... 
Er is dus nog handenvol hoop maar dan wel met Vintage Future & Mell

zaterdag 3 maart 2018

De Neuk

was zijn insiders-roepnaam, met de sokken los zijn radioshow.
Hendrik woonde jaren met zijn moeder onder de vlag van SimrekVroeg mid jaren 80 vertwijfeld aan Frank Peters-Sengers:'is ie wel te ... je weet wel' toen ik Van Nellestijn aldaar in Rhenen bezocht.
De VARA was toen vriend aan huis hand in hand met Eddy Keur!

donderdag 1 maart 2018

Koffiebruin

Ik heb deze afkondiging heel veel vaak live kunnen beluisteren in mijn slaapkamer via my good old Acec-transistorradio via de 16 meter koperen 2,5 mm horizontale westelijke longwire 18 meter hoog.
Is dit de verklaring voor mijn koffiebruine stem en nachtvogelschap?
Toen kwam er zelfs een einde aan de dagelijkse live gepresenteerde uitzendingen. Radio had een duidelijk doel en media een missie.

Mark - Oldies Paradise - Stafford

Tja, het zijn zo van die dagen en nachten die me meemoedig doen denken aan de tijd van toen. De tribute-stream van wijlen European Musci Radio en zijn onlangs overleden stichter Tom - Barry Stephens - Taylor in combinatie met het winterse donkere weer.
Maar ook tegelijkertijd de start van reorganisatie van mijn XXL-overwoekerd media-archief dragen bij tot memory lane-verdwalen.

woensdag 28 februari 2018

Koud hé

Als de zon 3 dagen schijnt snakt schoonmoeder naar de winter en wat als het een handvol dagen vriest? Jawel ... U schaatst met me mee! Zweten door zon is voor mij niet zaligmakend, veeleer vervelend.
Zelf heb ik minder last van koud guur weer - ook onderweg op reis.
Zou de winter van '62-'63 een oorzakelijk opvoedend gevolg zijn?

maandag 26 februari 2018

Keizerinnen

Ze hebben haast dezer dagen, schreven zichzelf de geschiedenis in. Krokodillen in hun métier. Hun kwaliteit uniek en onvervangbaar.

Tante Terry Van Ginderen was mid jaren 60 te gast in mijn geboortestad bij de opening van deze (verdwenen) schoenwinkel.
Het werd  een onvergetelijke zaterdagnamiddag met optredens van The Strangers, Bobbejaan Schoepen, Will Tura, Nonkel Bob en Tante. Allemaal binnen handbereik voor iedereen. Toen kijkcijferkanonnen.
Het huidige aanbod van mediafiguren verbleekt zondermeer vanwege zovele doorslaggevende factoren. Heden kijkcijferhofnarren.
UPDATE: mijn Ollandse buddies zijn er van nature als de commerciële kippen bij voor volgend verzamelstuk van wie anders dan Ivo Niehe.Ons Terry en  haar kraakje zullen ongetwijfeld op hun in memoriam honger moeten blijven of kunnen er naar fluiten.
De huidige creatieve digitale breinen aan de verouderde Reyers willen enkel teren op sociale media want inhoud is onbelangrijk, enkel de titels trekken kijkcijfers en daarachter platitudes.
Een nieuw omroepgebouw zal hen in 2020 ook niet kunnen redden.

zondag 25 februari 2018

Triootje

Three Apples changed the world. 
The first one tempted Eve, the second inspired Newton and the third was offered to the world half eaten by Steve Jobs.

Your time is limited, so don't waste it living someone else's life
Deze quote lees je op één van de ramen van het onbekende Apple Museum te Praag, nog on-aan-gevinkt op mijn XPLO-list. Leuk als tussenstop tijdens de Budapest-rally of breng online een 3-D bezoek. Of kies je gebalanceerd voor meer rust in je hoofd zoals barking dog Sara van Wesenbeeck? Wie van de drie zal ik uiteindelijk kiezen?
Het staat toch zo leuk, so chicken als broeden op een leuker leven. ByTheWay - Je moet je leven vooruit leven en achteruit begrijpen! - kan als voorzet tellen om vanaf volgende maand in te trappen.
One ! a day keeps the stress away ... of Omron 6