Rare Disease

De zonderlinge zielen die deze donderdag jarig zijn trakteren slechts vierjaarlijks op de dag van de zeldzame ziektes.
De slechtnieuwsbrenger van de verblinde maatschappij zou zalig zingen ‘hoe awkward leap day verschrikkelijk is da!’
Want hoe eenzaam sta je dan tussen mensen in dit land van de onbestrafte misdaden waar de nacht het donkerst is even voor de dag begint? Naast de 7700 jarige Belgen trouwden in Brugge vanochtend Dries De Baets met Lisa De Deckere. 
En down under in Nieuw Zeeland kon je niet tanken omdat de software van de betaalterminals aan de zelfbedieningspompen vanwege niet voorbereid op deze extra dag … 
Mijn ontbijt-yogurt is wel 😍 up-to-date !

Daarna - ready or not - als rebel met een missie mindful onderweg - schrijf ik als muziek spreekt ‘Less is Yes’ de baseline voor een nieuwe weblog-lay-out-omkat of reset. Uit noodzaak? Neen niet noodzakelijk, alhoewel. 
Vergeet immers dat onze huidige tijd zoveel complexer is dan alles wat ooit voorafging. Twee decennia draaide Double U dromend over een kleine geschiedenis van grote durvers. Of als het begin van de rest van je leven, gooi je niet zomaar weg.
Wie aandachtig tussen de lijnen leest, ontdekt hiervoor titels die spreken als bekende boekdelen. 

Daarnaast was de verse volwassen blog-leeftijd in het achterhoofd voor mij reden te meer voor iets anders of nieuw op een historisch rare maar noodzakelijk natuurwetenschappelijke kalenderdag. Gestart in 2003 met Sand Dollar, een klassiek Blogspot template om via het Harbor thema tussen 2004 en 2006 te (ver)zeilen naar de derde doorstart met good old roemruchte Rounders 2

En zie vandaag vieren we de vierde design-versie van Double U. Het ruikt nagelnieuw. De migratie vannacht van bijna 4000 berichten ogen her en der schots en scheef. Handmatig herstel is geen optie wel is er naast desktop ook een mobiele versie. 
Wat een dag extra mee het verschil kan maken! Wanneer niets zeker is, is alles mogelijk. Hoe raar is da⚡

Reacties

Een reactie posten