Rondje Surrealisme

Lady Gaga trad als allerlaatste op in de vergane NYC glorie Roseland, ik stond buiten wachtend te bevriezen in de gietende regen me te vergapen. (via 648 @ 11:36) TUSSENDOOR 'Jongere' slaat en schopt oudere man. Meest erge? Omstaanders filmen en doen niets... in Vlaanderen. Zover is het gekomen. (via(via 648 @ 12:13) 
ONDERTUSSEN elders “Het is een weinig lovenswaardige mediatrend: plots staat een politicus in alle kranten tegelijk. Niet omwille van een schandaal (en laat me hier toevoegen: of baanbrekend beleid), maar gewoon, op eigen verzoek. Omdat het kan.” (via)
Wie zich laat 'ontdopen' bewijst toch vooral dat hij/zij dat doopsel zélf heel au sérieux neemt? (vermits ontdopen geen enkel gevolg heeft voor, bvb, de financiering van de kerk).(via)
België is op het punt is gekomen dat het boetes zal moeten betalen omdat het teveel uitgeeft, én Europees geld misloopt omdat het niet hervormt om minder uit te geven. Dit land is bereid om financieel gestraft te worden om niets te moeten wijzigen. (via)
Premier De Croo, ondanks gat in begroting dat 2 miljard euro groter is dan gedacht: “België gaat op begrotingsvlak goede richting uit” 
 Daarom is Belgie dan ook het land van de Surrealisten.

Reacties