Re-Wound

Op zondag 30 juli zond JAM-boss Jon Wolfert via Rewound Radio vier versies uit van alle cuts uit het jinglepakket Hitradio. 
Dit ter gelegenheid van 40 jaar Hitradio, een formaat dat daarna eigenlijk nooit meer is weg gegaan. Jingleweb maakte op basis van die 60 los uitgezonden jingles 1 montage.Maar dertig jaar geleden monteerde ik voor XMAS een volledig uur met alleen maar JAM-radiojingles. Piraat XMAS was in the 90s worldwide te ontvangen via kortegolf en alleen tijdens de kerstdagen. 
ONDERTUSSEN zijn "ze" niks beschaamd en voel ik onbewust een vleug van fierheid. Jawel politiekers zijn rare beesten. "De renovatie van het Viaduct van Vilvoorde is gestart". Dat zorgt ervoor dat er hinder zal zijn voor het verkeer De grootschalige werken zullen slechts acht jaar in beslag nemen en duren tot 2031. De kostprijs van het project wordt geschat op zowat 435 miljoen euro exclusief btw. 
Maar dat is een detail net zoals €99 goedkoper lijkt dan € 100 ...
UPDATE De renovatie van het Viaduct van Vilvoorde start een dag later dan gepland. De versmalde rijstroken worden pas woensdagavond om 22 uur ingevoerd. Dat meldt De Werkvennootschap. Tja, alle begin in België is moeilijk ...

Reacties