Bij de pinken

In NYC heb je Lot Less of TJ Maxx en Jacks of  Dollar Tree. Bij ons moet je het doen met Big Bazaar of de Action en binnenkort den TEDi met kleine i - Duitse grundlichkeit is altijd de puntjes op de letter i. Heden nieuw in het gamma van Action is deze spatwaterdichte 'smartphone-umbrella, verkrijgbaar voor € 1,79 met keuze uit volgende kleuren:zwart, antraciet, geel, fuchsia en roze. Het nuttige gadget ideaal voor de club content creators die zichzelf onderling verheerlijken als influencers. Toch onvoorstelbaar zalig zo'n een pink umbrella niet. Ik heb dan zoiets van OMG, het vervolg van het verval van de wereld in verdere vrije val - zoals de retail opgesomd  en opgelijst via Twin Tiers.

Heb je last van de spiegeling van de zon op het scherm van je smartphone? Met deze handige paraplu is dit verleden tijd! Bevestig hem gemakkelijk met de zuignap aan de achterkant van je telefoon. Zo blokkeert de paraplu het directe zonlicht op je scherm en kun je gauw weer verder met appen en het bijhouden van je socials.

ONDERTUSSEN op tijd en ruim voor het bouwverlof na 10 jaar de installatie van een airco. Het kan ook anders: bestelt, geleverd en geïnstalleerd binnen 8 werkdagen. Welke bla-bla-bla zei dat of corona, Oekraïne, de energie-inflatie grote dure vertragingsmechanismes waren of zijn?

Reacties