Op Kot # 629 - Verdraagzaamheid

Tijdens het plaatsen van de kerstboom uit 1998 (op 12 december destijds aangkocht in de plaatselijke doe-het-zelf voor toenmalige 2199 BEF) via Keizerstad volgend vergeten vinyl ... Deze ouwe rollende rakkers altijd goed voor een bruggetje richting donderpreek op donderdag de dag dat Peter Van De Veire stopt met MMM media.(via) Punt uit, period.

Boos op de wereld en nodeloos misnoegd, zelfs geraakt zonder doelwit te zijn.We hoeven niet stoer te zijn, maar eerder dapper ... Verdraagzaamheid vandaag immers morgen is het de dag voor de mensen met een beperking. En een derde overlegcommitée in evenveel weken, nietwaar slappe JJ ...

Deze pandemie heeft het ‘failliet van de Belgische politieke methode’ ingeluid: “we lossen het probleem op wanneer het zich stelt” werkt niet meer. “Soepel schakelen” is in een pandemie altijd “te laat schakelen”. (via)
ONDERTUSSEN ELDERS Welke slechte slogan wordt de opvolger van: ‘Laat je poesje knippen, voor ze begint te wippen’? Euh, wat te denken van Vleesservice Benny die maakt bijvoorbeeld reclame met de slogan: 'Mijn ballen wegen 130 gram'"

Welke slogans maken dit jaar kans op de overwinning? Luister hier aandachtig of lees hier meer!

Reacties