Op Kot # 625 - Koelbloedige camouflage

De manier waarop men vanuit de NVA alle parlementsleden aanjaagt om Vooruit Frank Vandenbroucke persoonlijk aan te vallen over wetenschappelijk onderbouwde en door CD&V Wouter Beke gesteunde beslissing, zegt veel over hoezeer men falen van eigen NVAminister van onderwijs wil proberen verbergen. (via)
"Omicron-variant van coronavirus maakt iedereen nerveus." Tot voor kort sprak niemand erover en plotseling is er paniek alom. Wat verlang ik naar een wereld met wat meer koelbloedigheid. (via)
Er is nergens paniek, Rik. Wetenschappers werken bijzonder koelbloedig aan het in kaart brengen van de epidemiologie, diagnostiek, preventie en behandeling van deze nieuwe variant. Als kerkjuristen een bijdrage kunnen leveren, inclusief door te bidden, horen we het graag.(via)
ONDERTUSSEN ELDERS
In je leven komt er een punt wanneer je je niet langer hoeft te bewijzen voor anderen. Je bent goed genoeg voor jezelf en je ontdekt een enorme innerlijke vrijheid. (via) Oh ja, verder nog Happy Hanukkah, het Joodse feest van het licht, netjes gewrongen tussen thanksgiving, black frday, sabbat en morgen cybermonday. (via)

Reacties