Op Kot # 623 - Foute Freitag

De beste stuurlui staan aan wal ... Kinderen en vrouwen eerst.
Nood breekt wet in België - apparently altijd in de war vanwege politieke wereldvreemden. Nu Z-Afrikaanse ongekende virus-killer.Onbekwaamheid in combinatie met opportunisme en profileringsdrang. Dodelijk. (via) Slimme lockdown noemt het gezichtsverlies vandaag.
Het Overlegcomité komt vervroegd samen om nieuwe verstrengingen door te voeren die de vierde coronagolf moeten aftoppen. Die komen minder dan een week na de vorige strengere maatregelen. De oorzaak? Enkele politici hebben zich de voorbije dagen als echte covid-brokkenpiloten gedragen, op alle niveaus. (via)
België is een van de weinig landen in West-Europa dat bij elke golf de volle laag krijgt. Nooit kiezen we hier de juiste strategie. Niet vooraf, niet tijdens, niet achteraf. En zeker niet op lange termijn. Gelukkig kan de coach het nog altijd op zijn ploeg van 11 miljoen steken. (via)
Ik voorspel vanaf vandaag een eerste winterprik voor antivaxers want die eerste winterprik is op weg naar ons land: kans op winterse neerslag dit weekend
ONDERTUSSEN ELDERS
Ziek is dat Sihame's hele carrière oplichterij was. Ze heeft iedereen in het zak gezet, haar eigen kiezers, haar eigen partij, andere partijen (hey Jan), sponsors, en vooral kwetsbare jongeren. (via) Dus een sjoemelende #Sihame ontslaan is onmogelijk, maar zorgverstrekkers ontslaan is geen probleem. (via) Leve de liefde en Luc Beaucourt, een vergeten strijder en held pur sang, heden oneervol vergeten door verdwaalde ik-maatschappij die zichzelf zo graag verschalkt voelt door niet haar achterpoortje te vinden ... RIP Luc,de man die hoogstwaarschijnlijk meer betekend heeft voor verkeersveiligheid dan alle veel te dure en hippe marketingbureau-campagnes van de overheid samen. En zo veel levens gered heeft. Hij heeft een grote steen gelegd, in een rivier op aarde.

Reacties