Op Kot # 152 - Good heavens

De nieuwe "Peppi & Kokki's" in de megalomane monopolistische DPG-media gaan straks goed op hun bek met hun naamwissel van Q2, Caz, Vitaya etc naar een nummerieke niet-bekkende VTM 1, 2 , " ... met daarnaast nog eens Streamz, de Vlaamse Netflix. Lachen met die lullers, geloof me vrij.
Maar ook elders zie je de bomen steeds vaker niet meer door het bos of was het omgekeerd. Waarom alles altijd zo moeilijk overgestructureerd maken.
Namiddag één van de vele Duitse niche tv-zenders es via de schotel bezocht. ZDFinfo is heden na 23 jaar een volwassen kruising tussen Arte, Discovery en National Geografic, niet te licht of te zwaar mooi uitgebalanceerd. Ook hier dekt de naam de lading niet vanzelfsprekend.
Voor wie (zoals ik) de uitzending van zowel Canvas onlangs als NPO 3 vanavond gemist heeft ... Duran Duran: there's something you should know van Zoe Dobson
Duran Duran There's Something You Should Know_H264_V2 from Galeforce TV on Vimeo.
  • Hemelwatercoördinator, deze hebben we nog niet gehad in het to-be-vervolgd-lijstje-de-genaamde. Deze job tref je aan din het Provinciebestuur van - wat dacht je - Antwerpen! Kris Huijskens verdoet er zijn tijd mee samen met zijn medewerkers van de provinciale dienst Integraal Waterbeleid ad hoc. 
  • Agentschap Natuur en Bos is dan weer wat anders in het kluwen van vierkant draaiende Belgische ca roule comme une boule carrée structuur. Net zoals de Vlaamse Milieumaatschappij.
Is Toto na 40 jaar dood? Zelfs Carl Schmitz wist me van geen antwoord. Edo Peters misschien, Was het origineel beter?En wie zijn deze mensen, waar zou ik die moeten van kennen? Als het wat tegenzit, neem het leven dan niet al te serieus en don'tstop believing

Reacties