Op Kot #90 - Blogger-bla-bla

Overleef dag 90 - doe een blik zelfreflectie open en lach luid! 👻Blogger, de firma achter deze blog is een stief-broertje van Google. Het heeft als een van de vele producten uit het Alphabeth-winkel een nieuwe (interne) opmaak upgraded naar nieuwe normen en gebruikservaringen. Over alle operating-systems heen en aangepast voor elk product-platform, van tablet, over smartphone, desk-en laptop. De uitrol is stapvoets om eind juni definitief over te schakelen naar de nieuwe norm.
Sinds vanmiddag volgende stap in de layout van het redactie-fabriekje. Deze CMS of Content Management System is qua look and feel vlot, to-the-point en intuïtief zoals standaard bij Apple van geboorte. Een modern model met scorend succes in schril contrast met volgende vaststelling.
Doen we nog eens een boekje open, een volgende hoofdstuk in deze never ending story van deze idioten? Volgens Twitter-tweet Geert Noels tijdens de slechtste beursdag sinds 17 maart ...

De Belgische regering heeft dus mondmaskers besteld bij een Luxemburgse postbusvennootschap, met dubieuze aandeelhouders, aan een te hoge prijs, een maand te laat geleverd, slechts met de hand wasbaar op 30°. Je zou daar iets achter kunnen zoeken maar het kan gewoon onkunde zijn in dit land van de uitzondering. 

De vinyl-singel is in mijn archief. Maar 'take me to the wild places' dacht Duncan donkerbruin deze donderdag ... Ik mijmerde tijdens het verrassendeviool-gedeelte 'hoe zou het zijn met hem?' Blijkt dit onvolprezen muzikaal talent al meer dan 25 jaar dood, waar was ik die tijd dan? Corona als kapstok voor vele jassen? Maar da's voor een andere keer kakken of in de rand monkelen over mens en maatschappij. Rondjes draaien is vicieus als een cirkel of is de naam voor een slechte situatie waarbij de gevolg van het probleem tevens de oorzaak is zodat het probleem heel moeilijk op te lossen is. 
Plaatje dan maar weer doorheen de tijdsgeest-generaties, 
toen Bastos mijn Nico en Tine-buddies waren ✅
Toen vrolijk volksdansen de escape-route van kerk naar toog was✅ het oort wel een oldskool radioprogramma

Reacties