OpKot # 54 - Kwartetten

Ik hoor net dat we vanaf zondag 4 mensen mogen uitnodigen, telkens dezelfde 4 . Doe mij maar John, Paul, George & Ringo. De makkelijkste beslissing zou volgens viroloog Van Ranst zijn om niets te veranderen aan de huidige light lockdown en dus geen bezoek toe te laten. Maar neen voor alle duidelijkheid: de politiek schittert altijd zoekend naar een draagvlak zoals vanzelfsprekend in onduidelijkheid.
De Nationale Veiligheidsraad heeft aangekondigd dat de gezinnen vanaf 10 mei vier mensen mogen ontvangen. Daarna mogen de gezinnen dezelfde mensen nog ontmoeten, met het respecteren van social distancing en het liefst in de tuin. "Dat is echt het maximale dat we kunnen doen en we doen het met een bang hart", reageert Marc Van Ranst. Zijn collega Erika Vlieghe voegt er aan toe dat het niet de bedoeling is dat grootouders een hele dag gaan oppassen op de kleinkinderen. "Een kort bezoek op veilige afstand is echt wel iets helemaal anders dan een hele dag op een kleinkind passen" lees meer
Dit is the worst case scenario want controle is onmogelijk. Bangelijk!
Maar eindelijk kan men terug klaverjassen op grootmoerders-wijze.
Waar België begint, eindigt alle logica. Politiek is tijd-en-geld-verlies.
De 6 Wunderkindern naiëf genaaid door M$
Net zozeer als bij Micro$oft: in 2015 voor xxx miljoen dollar Wunderlist overkopen om er niets mee te doen en achteraf heimelijk te implementeren in hun gehaaide Office-pakket.

In These Uncertain Times, it's heartwarming to see Microsoft is still buying out smaller competitors, shutting them down, and adding their technological distinctiveness to its own products. Makes me feel like it's still 1994 and I don't have a care in the world beyond saving up for the next version. (Creator Code)

Het waren, zijn en zullen slechte copy-pasters-blijven. Alles is gepermitteerd bij winstbejag. Wanneer gaan ze ontdekken dat je met kaarten ook kan cashen? Valsspelen is een gekende troef.

Reacties