OpKot # 20 - Dream On

Anders gaan leven? Blijkbaar kan het toch. Niemand stelt zich bij aangeboden hulp de vraag wat dat kost. Het symbolische 2020 wordt het grootste rampjaar sinds de Tweede Wereldoorlog. De coronacrisis zal de mwereld ontwrichten, de intrede van artificiële intellegentie versnellen en een nieuwe wereldorde tot stand brengen. Sterke leiders zijn daar voor nodig.Dankzij gezichtsherkenning, big data en algoritmes zullen dit soort crisissen in de toekomst vermeden worden. Banken zullen hun buffers moeten gebruiken. Willen we meer groei of meer gelijkheid? Wie inziet dat een stressreactie normaal is, blijft functioneren.
Mnder verkeer, minder lawaai: pas als hij er niet is, merken we de geluidsoverlast op. Tussendoor gruw ik van het slachtofferschap. Er schuilt veel schoonheid in falen.

De Franse bank BNP Paribas is van plan om bijna de volledige jaarwinst (1,9 miljard euro) weg te halen bij haar Belgische dochter BNP Paribas Fortis, de bank die in de nasleep van de crisis van 2008 na wanbeheer voor een prikje in Franse handen kwam. Dit om te vermijden dat het geld voor een soort Corona-noodfonds zou gebruikt worden. BNP Paribas doet dat overigens systematisch: de Belgische dochter als melkkoe gebruiken. Iemand klant bij Fortis? Het moment om zijn rekening op te zeggen. Nu ja, op het einde tellen toch alleen de harde contanten, nadat iedereen geapplaudisseerd heeft voor de helden van de zorg. Ik verzeker u: binnen een paar maanden spreekt niemand nog over de witte sector en zijn ze terug de voetvegen van weleer. Niezen is verliezen.Muziek verzacht, heelt of de liefde is van nature in de mens, de angst is een creatie or a mindset. Via Powerradio.be Every night, the "7 Ash" garbage train comes out of Corona Yard to pick up garbage on the Flushing, Astoria, and northern section on the BMT Broadway Line. The "7 Ash" naming stems from the historic use of work trains to pick up ash from coal-fired station heating stoves each night. Geen citytrip maar een wereldreis in The Cit of New York. Stay @ Home #18 - Stay Safe

Reacties