Trap het af

Jan Hautekiet zet vanaf 4 juni een week lang een punt achter 6 jaar Hautekiet. Hij doet dat met vijf extra lange uitzendingen op locatie, een fietstocht door Vlaanderen en vijf tandemconcerten.
Het Radio 1-programma Hautekiet zet van 4 tot 8 juni zijn laatste rechte lijn in, want Jan Hautekiet gaat eind dit jaar met pensioen. Hij trapt het dus figuurlijk af.Maar ook letterlijk. Want Jan trapt met de fiets heel Vlaanderen af, van stad naar stad.En hij trapt ook een nieuw begin af: het nieuwe dagelijkse programma van Karolien Debecker, vanaf september op Radio 1.
Jan en Karolien brengen met deze ronde door Vlaanderen samen een eerbetoon aan de luisteraars die de voorbije jaren meewerkten aan Hautekiet. Doorheen deze hele week bieden we in speciale radio-uitzendingen nieuwe initiatieven en talenten de kans zich te presenteren aan het publiek en te meten met de gevestigde waarden. Welke projecten, ideeën, verhalen inspireren de Vlaamse samenleving om de grote uitdagingen van de toekomst aan te pakken? De opvolging staat klaar, ze verdient alle aandacht en steun. Hoe meer partners of actoren mekaar vinden, hoe liever. (persbericht VRT)
Lange Jan en ik reden reeds een lange rit samen en solo.
En dan was er het 'jonge' grut ... vanuit o.a. mijn goederenlift op 7L.Cliché-matig gezien heeft iedereen alles van haar geleerd ... en dat enorm missen is relatief - niet alleen in radiomiddens hoor. Bol af!

Reacties