Slimme Sociale Solidaire Snipperdag

Het is weer zover: algemene staking om niet meer te moeten werken en bejubeld door die rooie vakbondsrukkers die pleiten voor extra werk! Vorige maand daalde de werkloosheid met 15.000 eenheden nadat men daags ervoor 15.000 stempelaars geschorst had via één of ander wettelijk politiek achterpoortje.
Alles in balans en onder controle noemt men deze eenvoudige wiskundige kunstgreep. Die van het onderwijs zijn plots al hun stress vergeten en springen solidair op de kar: die staken ook enkel op vrij- of maandag; kwestie van een verlengd weekend te consolideren. Handig toch, niet?
Vandaag mogen interims niet werken, moeten verplicht thuisblijven. Dat ze hiermee een dag onvoorzien loon verliezen zal die solidaire kameraden van de sossenbond salami wezen. Eigen pensioen eerst. Wel maak vandaag van deze nutteloze stakingsnood een deugd en recupeer een deel dagloon terug via de sensibiliseringscampagne Denk aan uw gezondheid
Van 3 tot 31 oktober kan je gratis de banden, schokdempers, lichten, ruitenwissers en remmen van je wagen laten nakijken.

Reacties

  1. Gelukkig heb jij nu geen last meer van stakingen met het vrije leven van je! Houwen zo.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten