Vermist
De dochter van een VMM (Vlaamse Milieu Maatschappij)-medewerker is sinds zaterdag vermist. Blijkbaar gaat het om een onrustwekkende verdwijning. De informatie over de verdwijning van Elke D'Hondt is intussen op hun website geplaatst. Mocht je die informatie willen doorsturen naar derden, gelieve dan volgende link door te sturen www.vmm.be/vermist svp.
UPDATE 20/03/2004 :
Vrijdagnamiddag is het lijk van Elke D'Hondt uit De Pinte teruggevonden in de Schelde in Merelbeke. Dat heeft het parket van Gent bevestigd. De 21-jarige studente verdween op 6 maart uit het ouderlijk huis.
Ze werd ondanks intense zoekacties niet teruggevonden. Tot vrijdag in Merelbeke twee wandelaars die langs het jaagpad van de Schelde liepen, een vrouwenlijk opmerkten.
De vindplaats ter hoogte van de Liedermeersweg werd 's namiddags door de politie afgezet en het parket, de zonechef van de lokale politie en de burgemeester van Merelbeke, Luc De Keukelaere (VLD), kwamen ter plaatse.

Het lichaam is geïdentificeerd, zegt parketwoordvoerster Nicole De Roeck, en is zeker dat van Elke D'Hondt. "De familie is uiteraard al op de hoogte en wordt momenteel bijgestaan door slachtofferhulp en Child Focus".
Zaterdag is er lijkschouwing, maar voorlopig kon het parket niets kwijt over de toestand van het lichaam of de mogelijke doodsoorzaak en omstandigheden.

Ik had het graag anders gezien. Jammer maar helaas.

Reacties