Na 32 jaar
Gisteren nieuwe Staaien-zitjes gaan bestellen.Na al die jaren verhuizen we naar de overkant ... zal ff wennen worden.
Staaien is tot midden augustus buiten dienst. Mogelijk speelt STVV voor de Intertoto Cup in Tienen, waar men over een licentie voor het stadion beschikt. Als STVV naar Diest trekt, moet het stadion nog eerst gekeurd en aangepast worden. Er is nog geen beslissing gevallen. Andere opties zijn niet uitgesloten.
De verbouwingen van Staaien verlopen volgens plan. Achter de schermen werkt men verder aan de uitbouw van een volwaardig trainingscomplex. Mogelijk komt dit in Zoutleeuw te liggen. De aanvragen bij de gemeente voor dit complex werden ingediend. Het alternatief is een site in Wijer-Nieuwerkerken.
STVV hervat de trainingen op 26 juni bij BJK Sint-Truiden in Kortenbos, net als de vorige jaren. De grasmat op Sint-Pieter werd bijgezaaid. Op 28 juni oefent STVV voor het eerst, bij Herk-de-Stad. De rest van het oefenschema zal sterk afhangen van het verloop in de Intertoto Cup. STVV trekt op stage in het Nederlandse Mierlo van 14 tot 19 juli, al kan ook deze trip een dag korter duren omwille van de Europese strijd.

Reacties