donderdag 22 maart 2018

Crunchy Granola

Je valt vandaag van de ene in de andere verbazing: dit land en zijn medemens is overruled, elk probleem is opgelost met twee nieuwe andere ten koste van nog meerdere. Tegen Echternach-pas-snelheid. Niet alleen bij mijn bankadviseurs, ook de lokale verkeersbetutteling, de overheidsverkleutering in rationale denken doen, laten en uitvoeren cumuleert sterk en overtroeft iedereen onderling straf.
De weinige quality-time die we samen doen, ervaart dan zalvend. Maar ook dat heeft blijkbaar zijn prijs: niemand ontsnapt aan het nieuwe 'geven' en 'nemen'-interpretatie, schone schijn schittert.
Het zat 'em daarnaast ook in een onverwacht hoekje twee jaar na de terror-aanslag in Brussel. Verdwalen maakt het leven echter.
Op de Aldi-server ontdekte ik vanavond de nieuwe offline week 13-folder met op de cover Golden Brigdes muesli 'Grunchy Granola'.

Spontaan denk je dan aan de zeezendertune van Veronica-zaliger.Vaak veelvuldig 'ledenwervend' gebezigt zoals hier door Peer-zaliger.Maar als je jezelf betrapt op de vraag 'wie was de uitvoerder van die tune' via You Tube als antwoord een van de vele vooral live-versies van Neil Diamond krijgt is de mythe plots positief doorbroken. En de uitzondering op de regel dat de instrumentale cover beter boerde. Of hoe je telkans ondanks alles weer eens aangenaam verrast kan worden. Al gebeurde dat eerder deze donderslagdag in Berlijn met een schitterende that was then and this is now-erlebnis.
Klik hier en luister ondertussen naar miskend 80s ABC-talent. Don't grow up - it's a trap ... So simpel is dat!

woensdag 21 maart 2018

Spring Skyhigh

Een nieuwe lente, nieuw leven sky high - brak het levende water!Als nachtegaaltjes kunnen ze verder indien SN de brui eraan geeftLaten we eerst de niewe mobiele XPLO external Toshiba-drive eens unboxen en testen for Windowns, Linux en het nieuwe APFS van Apple

vrijdag 16 maart 2018

Canvio Basics

Best of both worlds met aanschaf van Toshiba externe 1TB HD USB 3.0
Bekijk en beoordeel deze unieke unboxing met alle toeters en bellen. Een mens snapt niet dat de maker van dit filmpje de omgevings-ambiance-geluiden van deze 'raccord' niet gehoord heeft ... 
In Aldi afgeprijsd van € 65 en te koop voor ... € 45 Canvio Basics
Meteen 2 stuks voor onderweg : Mac Book Air& ASUS Windows/LinuxHet is Giel Beelen gelukt ook bij HadieDave in te breken in navolging van de verborgen telefoon - het origineel is altijd beter!

maandag 12 maart 2018

Sjörs enzo

Blijft de beste radio-hit aller tijden. Dave zoals ik hem al jaren ken.

zaterdag 10 maart 2018

Z-shirt

Toeval of niet: dit is blogpost nummer 3000 van deze 15-jarige weblogTijd voor een herdenkings T-shirt met als titel Double U - wie anders!

vrijdag 9 maart 2018

De Schuur

donderdag 8 maart 2018

Heaven Can Wait

Zoek de frivole frêle fout op deze internationale vrouwendag ... 
Er is dus nog handenvol hoop maar dan wel met Vintage Future & Mell

zaterdag 3 maart 2018

De Neuk

was zijn insiders-roepnaam, met de sokken los zijn radioshow.
Hendrik woonde jaren met zijn moeder onder de vlag van SimrekVroeg mid jaren 80 vertwijfeld aan Frank Peters-Sengers:'is ie wel te ... je weet wel' toen ik Van Nellestijn aldaar in Rhenen bezocht.
De VARA was toen vriend aan huis hand in hand met Eddy Keur!

donderdag 1 maart 2018

Koffiebruin

Ik heb deze afkondiging heel veel vaak live kunnen beluisteren in mijn slaapkamer via my good old Acec-transistorradio via de 16 meter koperen 2,5 mm horizontale westelijke longwire 18 meter hoog.
Is dit de verklaring voor mijn koffiebruine stem en nachtvogelschap?
Toen kwam er zelfs een einde aan de dagelijkse live gepresenteerde uitzendingen. Radio had een duidelijk doel en media een missie.

Mark - Oldies Paradise - Stafford

Tja, het zijn zo van die dagen en nachten die me meemoedig doen denken aan de tijd van toen. De tribute-stream van wijlen European Musci Radio en zijn onlangs overleden stichter Tom - Barry Stephens - Taylor in combinatie met het winterse donkere weer.
Maar ook tegelijkertijd de start van reorganisatie van mijn XXL-overwoekerd media-archief dragen bij tot memory lane-verdwalen.

woensdag 28 februari 2018

Koud hé

Als de zon 3 dagen schijnt snakt schoonmoeder naar de winter en wat als het een handvol dagen vriest? Jawel ... U schaatst met me mee! Zweten door zon is voor mij niet zaligmakend, veeleer vervelend.
Zelf heb ik minder last van koud guur weer - ook onderweg op reis.
Zou de winter van '62-'63 een oorzakelijk opvoedend gevolg zijn?