High Five

Het grote grut van goedgelovigen heeft geen idee dat Google de nieuwe God geworden is. Je online gedrag is grondig geprofileerd.
Alle vijf goed vandaag: vijftien jaar geleden gestart met The Groove. Nietsvermoedend zorgeloos zonder bewust plan online via het www.
Look 24, feel 20 and act 11 ...
Ondertussen diezelfde wereld voor de helft zelf ontdekt en beseft dat een bewust plan maar half werkt. Als gevoel de vrijheid krijgt, verandert leegte in ruimte. Als stilte de taal wordt, is alles al gezegd.
Hip & Happening!  Hoe je het vandaag ook draait of keert; het blijft gelijk hoe jong je oud zal worden. De ouderdom blijft gelijk en is heden de helft minder dan het lichaamsgewicht. Als dat niet kan tellen om goede voornemens uit te voeren. Het lijkt wel nieuwjaar.
   Vandaag is de dag, hij komt maar één keer, morgen dan is het vandaag al niet meer. Niet tr(z)euren, geniet van het leven, het mag, maar doe het vandaag, want vandaag is de dag. So do what you can't!
Want het leven als een toneel en de regisseur is niet altijd aanwezig
Tijdens feestnamiddag tussen twee menugangen in, in de mailbox: Het is zover: alweer een jaartje ouder, wijzer, knapper ... 
Kortom, u bent net als goede wijn: u wordt beter met de jaren. Vandaag is úw dag. Geniet ervan! Vriendelijke groeten, uw KBC-team
Dit goedkope gratis geautomatiseerde standaardtekstje zondermeer, zonder financieel voordeel? Jawel, grootbanken hebben het moeilijk, blijven bescheiden klantvriendelijk of links lullen rechts vullen.
Tot besluit: het werd een genoegzame dag met le petit comité van 4.

Reacties