zaterdag 26 september 2015

#LoveToCruise

Ik ben altijd een early adaptor geweest op vele vlakken - punt.Volgens mijn enige ongehuwde (zal ook z'n reden gehad hebben) tante eerder een arrogante tegendraadse rebel, recht-toe-recht-aan haantje-de-voorste, koppige betweter of pedante blaguer.
Maar ook zelfingenomen het laatste woord willen hebben.
Ze werd destijds onbewust omgedoopt tot mijn suikertante. Misschien omdat ze per toeval jarig is op de dag van de arbeid. Sinds jaar en dag én nu nog altijd bazig opperde ze dat ze deze vrije feestdag rijkelijk kado gedaan had. Hoe solidair familiaal.
Mijn misdienaarsmentaliteit en jeugdige naïviteit indachtig.
Zal ik haar es trakteren op een waanzinnige wereldcruise?
Want als moeder-hen Martine Tanghe monkelt is het alvast OK!

dinsdag 15 september 2015

Old 73

De goudkoorts achterna samen met meer dan 10.000  andere cruise-geeks vandaag met vier schepen aangemeerd in Skagway.Op goed geluk met eventueel Old 73 van de White Pass & Yukon Route Railway scenic dramatic views, pristine mountain landscapes, stunning turquoise lakes and lots of wildlife too!

zondag 13 september 2015

Catch Me if you can

donderdag 10 september 2015

Sleepless Seattleites

Op zoek naar zoveel in een dag, je zou er je slaap voor laten!

dinsdag 8 september 2015

De koffer in ...

... 23 kilogram.

dinsdag 1 september 2015

G-evolved

Eerste schooldag historisch tijd om mijn afgebroken 16-kies keurig te laten verwijderen. Deze is de tweede die mijn mond verliet na meer dan een halve eeuw! De rest van het gebit is nog - tot nader order - al dan niet met haken en ogen functioneel. Een sterke start voor mijn tweede (en meteen ook vrouwelijke) tandarts (zonder assistente) die tand pijnloos verwijderde. Ondertussen bedacht Google zichzelf en de rest van de wereld met een nieuw logo na de A-inc. herschikking van het bedrijf. Ooit voozie ik een huwelijk met Apple, dat kan niet uitblijven.